Translate

tirsdag 30. oktober 2012

Ommøblering

fører gjerne også med seg lysten til å lete etter nye skatter å putte inn i stua.






Så da var jeg så heldig å finne dette gamle skapet. Et potteskap faktisk. Syns det passet veldig godt til den sorte veggen, hvor sofaen nå står. 




Alt jeg trengte å gjøre var å kjøpe nye knotter og da valgte jeg disse. Syns de var veldig søte og samtidig beholdt jeg den gammeldagse stilen på skapet.




Har satt stearinlysene i en blomsterpotte fra Kremmerhuset.Lampen som står oppå skapet er en foreløpig løsning, da jeg har bestilt en industriell sort lampe som skal være på veggen etterhvert.




Gamle sandkakeformer og en gammel klokke fant jeg jammen også. Nå har de gjort sin tjeneste og kan bare ligge som pynt.




En dag stoppet denne kanskje på akkurat dette tidspunktet og ingen orket å reparere den. Rett og slett et klenodium.





Er vel snart på tide å kaste ut lyngen. Tror jeg likevel skal vente til jeg kan pynte til advent på brettene.





Vet jeg har vist disse telysholderne før men måtte bar minne dere på at de fins. Hvis noen skulle spørre hva mitt beste kjøp er, så kommer disse veldig høyt opp på listen. Lene Bjerre har mye fint.




Ønsker dere en fin kveld og håper at mine innslag i hverdagen kan bringe litt inspirasjon og glede.



*Klem fra meg*






fredag 26. oktober 2012

Fredag

er i grunnen min absolutte favorittdag. Tok helgehandelen og helgevasken i går, så i dag kan jeg bare kose meg med det jeg liker aller best. Drikke noe varmt, lese et nytt interiørblad og kanskje jeg unner meg noe søtt og godt attåt. Det er jo tross alt helg.





Spisebordet blir egentlig altfor lite brukt utenom måltider, så har benket meg til her mens stormen raser rundt veggene. Ingen vits i å ha dårlig samvittighet for at jeg koser meg inne når været er slik.




Måtte bare vise dere grunnen til det fine skyggemønsteret på spisebordet. Det er denne flotte lampen fra Skeidar, som vi kjøpte i fjor. Er nydelig å se på og lager så fint et skyggespill i tak og vegger.





Til slutt må jeg bare vise de nydelige serviettene jeg fant under helgehandelen på Rema. Som dere kan se av bloggen min, så er jeg veldig glad i uglemotiv, så disse måtte bare bli med i handlevognen. Riktig så søte var de.


Ønsker dere en riktig fin kveld og ei flott helg.


*Klem fra meg*

mandag 22. oktober 2012

DIY

er utrolig morsomt og kan også være veldig lettvint. Skal innrømme at jeg liker at prosjektene mine blir fort ferdig. Ikke for at det er kjedelig å holde på med men fordi jeg er så utålmodig på resultatet.


For tiden har jeg fått dilla på Pinterest. Skriver ut bilder, kjøper rammer på Nille og vips, så har jeg motiv som jeg kan trives med. 







Må le når jeg nå ser at teksten på dette bildet passet kjempegodt med tanke på innholdet i dette innlegget. Her ser dere forøvrig skjenken som jeg enda ikke har fått malt. Tror jeg har bestemt meg for farge og da blir den ikke helt hvit men en farge fra Jotun Lady som heter Siv. 


Har også spraymalt favorittvasen min fra Skeidar.




Slik var den før spraymaling. Likte den blank men er vel litt i overkant glad i hvitt.





Så da ble den slik da. Ble veldig fornøyd med resultatet. Selv om husbonden ikke var like fornøyd med at jeg hadde sprayet den sorte ytterveggen på trappa også. Noe må jo ofres i interiørets ånd, ikke sant ? 


Ha en fortsatt fin Mandagskveld og legger samtidig med en lenke på Pinterest, for de som ikke aner hva jeg snakker om.








*Klem fra meg*








onsdag 17. oktober 2012

Kveldsstemning

I stua er kos. Med vinteren like rundt hjørnet kommer også lysten til å gjøre det ekstra lunt og koselig i hjemmet. Har ikke den helt store bloggeinspirasjonen for tiden og velger derfor å legge ut noen bilder av hvordan jeg har det i stuen min for tiden.




Det heklede pleddet er jeg kjempeglad i og syns det skaper en god atmosfære i stua.



Så her bruker jeg å krype opp i sofaen med en kopp te og et bra program på tv.



Lykten fra Skeidar har blitt mye flyttet på men nå står den altså her. Lyser opp mellom stua og spisestua.



Har byttet litt om på brettene og laget de litt mere høstlig.



Det lille søte fuglehuset ble med meg hjem fra Kremmerhuset, da jeg var på familiebesøk sist helg. Skulle gjerne hatt plass til mye mer men det får vente. 


Håper dere alle nyter høsten like mye som jeg gjør også satser jeg på et nytt prosjekt så snart som mulig, så har jeg kanskje litt mere å komme med.


*Klem fra meg*

tirsdag 9. oktober 2012

Har ikke laget helt selv

men min svigerinne er så flink til å hekle, så jeg kom med ideen til henne og vips, så sto den ferdig på et norgesglass et par dager senere.








Den var litt slakk, så jeg dyppet den i sukkervann, lot den stå over natten og tørke på glasset, knyttet en hamptråd både nede og oppe, så satt den så fint. Skulle ønske jeg kunne hekle.


Vi holder for tiden på med et lite prosjekt som skal bli til en liten tv stue. Akkurat nå er det mest styr med å få tv på plass og ledninger skjult, så venter litt med bilder derifra. Gleder meg iallefall til å innrede det lille rommet. *smiler*




*Klem fra meg*


torsdag 4. oktober 2012

Moodboard i hønsenetting

Etter mye om og men har jeg endelig fått opp mitt lille prosjekt. Skulle egentlig ha det som bilde i stua men da det kom til stykket, så syntes jeg det passet best i entreen. 

Var så heldig at min samboer fant rammen oppe hos sin onkel, den ble malt hvit og etter en god del mas på folk rundt meg, så fikk jeg endelig tak på litt hønsenetting. Nettingen er forøvrig festet med stiftemaskin på baksiden.





Ser for meg at jeg skifter litt ut etter kort tid. Kall det for en prøve. Fikk endelig bruk for de søte små tavleskiltene jeg kjøpte for en stund siden.




Krittet ligger klar til bruk.




Fine postkortet vi fikk hos mamma fra ferien på Kreta måtte selvfølgelig opp på "tavla"




Alt er en vanesak og det blir det vel med dette også. Tror det blir flere postkort og noen familiebilder på etterhvert. Hmmmm....


Ha en riktig god natt og en fortreffelig fredag. Jeg er så heldig å få en av mine to døtre med samboer hjem på helgebesøk, så min helg blir veldig bra <3


*Klem fra meg*