Translate

mandag 20. august 2012

Jentetur og shopping

Var i Svolvær med mine supre venninner i helgen og da ble det en tur innom en god del butikker. Kid har utrolig mye fint og endte opp med en Buddha. Har lenge ønsket meg denne og syntes denne sto i stil med resten av interiøret mitt.Syns det ble fint men er ikke sikkert at den blir plassert akkurat slik så veldig lenge. Bytter jo stadig vekk på disse lysfatene og blir aldri helt fornøyd. Blir vel ikke bedre nå som høsten setter inn.

Nytt skilt ble det jammen også. Ordene traff meg midt i hjertet. Dette ble kjøpt på "Arntines Interiør" i Svolvær. Nydelig butikk, som jeg garantert skal tilbake til !
Syns disse små "kritt-tavlene" var så søte og kan brukes til mye. Her har jeg bare brukt de som illustrasjon og har en annen plan med dem etterhvert men det kommer i et annet innlegg. Også kjøpt på "Arntines Interiør".Men nå er det tid for te-kos med Panduro-katalogen som kom i posten her om dagen. *smiler* Kan sitte i evigheter og kikke i denne.


*Klem fra meg*
2 kommentarer:

  1. Så flotte ting! Likte spesielt godt de små kritt-tavlene:) Kjøpte tavlemaling i sommer, så får vi se hva som kan lages av det. Ha en fin og inspirerende kveld Wanja :) Klem

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Marit :) Ja, kritt-tavlene skal jeg jammen kjøpe flere av etterhvert ;) Blir spennende å se hva du får laget med tavlemalingen din ! Ha en god natt og en flott tirsdag. Klem

    SvarSlett