Translate

fredag 26. oktober 2012

Fredag

er i grunnen min absolutte favorittdag. Tok helgehandelen og helgevasken i går, så i dag kan jeg bare kose meg med det jeg liker aller best. Drikke noe varmt, lese et nytt interiørblad og kanskje jeg unner meg noe søtt og godt attåt. Det er jo tross alt helg.

Spisebordet blir egentlig altfor lite brukt utenom måltider, så har benket meg til her mens stormen raser rundt veggene. Ingen vits i å ha dårlig samvittighet for at jeg koser meg inne når været er slik.
Måtte bare vise dere grunnen til det fine skyggemønsteret på spisebordet. Det er denne flotte lampen fra Skeidar, som vi kjøpte i fjor. Er nydelig å se på og lager så fint et skyggespill i tak og vegger.

Til slutt må jeg bare vise de nydelige serviettene jeg fant under helgehandelen på Rema. Som dere kan se av bloggen min, så er jeg veldig glad i uglemotiv, så disse måtte bare bli med i handlevognen. Riktig så søte var de.


Ønsker dere en riktig fin kveld og ei flott helg.


*Klem fra meg*

4 kommentarer:

 1. Fredag er og blir den beste dagen:) så jeg er med deg der ja;)
  De har mye fint på skeidar;) har kjøpt mange lamper der, har litt lampe dilla skjønner du;):)
  Her er helga vasken unna gjort også, skal feire bursdag til minstemann, men han begynte og kaste opp ikveld, så da spørs det da:/
  Ønsker deg en fin helg videre;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper minstemann ble bedre og at bursdagsfeiringen ble fin :)
   Ha en riktig koselig lørdagskveld
   Wanja

   Slett
 2. Håper du hadde en fin kosestund. Nyt helgen videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kosestunden ble veldig fin :)
   Takk for hyggelig kommentar.
   Ha en god lørdagskveld videre :)

   Slett