Translate

torsdag 4. oktober 2012

Moodboard i hønsenetting

Etter mye om og men har jeg endelig fått opp mitt lille prosjekt. Skulle egentlig ha det som bilde i stua men da det kom til stykket, så syntes jeg det passet best i entreen. 

Var så heldig at min samboer fant rammen oppe hos sin onkel, den ble malt hvit og etter en god del mas på folk rundt meg, så fikk jeg endelig tak på litt hønsenetting. Nettingen er forøvrig festet med stiftemaskin på baksiden.

Ser for meg at jeg skifter litt ut etter kort tid. Kall det for en prøve. Fikk endelig bruk for de søte små tavleskiltene jeg kjøpte for en stund siden.
Krittet ligger klar til bruk.
Fine postkortet vi fikk hos mamma fra ferien på Kreta måtte selvfølgelig opp på "tavla"
Alt er en vanesak og det blir det vel med dette også. Tror det blir flere postkort og noen familiebilder på etterhvert. Hmmmm....


Ha en riktig god natt og en fortreffelig fredag. Jeg er så heldig å få en av mine to døtre med samboer hjem på helgebesøk, så min helg blir veldig bra <3


*Klem fra meg*

2 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Jeg går også med planer om å lage et fint sted å kunne henge opp små lapper og bilder. Ha en fin lørdag :)
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Ja, er vi ikke full av planer hele tiden ;) Problemet kan være å finne tid til alle prosjektene og samtidig ha anledning til å blogge om dem..

  Lykke til med dine nye prosjekter !

  Wanja

  SvarSlett