Translate

søndag 9. desember 2012

Søndagskos

Denne søndagen har vært viet bare til hjemmekos, strikking, tente lys, ribbe i ovnen og litt hobbysysler. Har faktisk, uten å skjemmes noe nevneverdig over det, gått i godklær og ullsokker i hele dag. Rett og slett en herlig kosedag.
Har laget små juletrær i dag. Veldig enkelt og ikke minst dekorativt. Finn en gammel bok, ta ut papiret og brett det i to. Tegn en mal med blyant, klipp ut og brett de to delene slik at de står av seg selv. Ha lim på endene, sett sammen og vips, så har du et nostalgisk og veldig fint juletre.

Har også laget egne stjerner av hvit bark. Fikk bare laget to, da barken vi tok med fra tur var litt for tykk noen steder, så da ble det vanskelig å klippe. Brukte pepperkakeform som mal på denne.

Har hatt lys i alvevasen og plukket granbar til pynt. Syns det ble veldig stemningsfullt men det er vanskelig å gjengi det korrekte lyset. Denne står i entreen på den gamle kommoden min.

Kanskje dere fikk litt lyst til å klippe og lime nå. I så fall er det bare å sette i gang. Veldig enkel men morsom kveldshobby.

2 kommentarer:

 1. Så koselig :) Flott kveldssyssel i adventstia :)

  Ha en fin kveld Wanja. Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei Wanja :)
  Så koselig en søndag du har hatt!!!
  Min har også vært helt super!
  Jeg har faktisk også klippet og limt....en stjernegirlander til å ha på juletreet.
  Gleder meg til å vise dere :)
  Snø gir en ekstra piff til julestemningen, så vi er heldige!
  Skal prøve å sende litt din vei også ;)
  Fin ny uke til deg!!!
  Klem Mirjam

  SvarSlett