Translate

torsdag 21. juni 2012

Trenger litt input !

Har en stuevegg til besvær. Uansett hva jeg prøver å sette der, spikre opp eller dekorere med, så forsvinner det liksom på veggen og ser rett og slett ut som at jeg bare har satt ting bortover den. Den er 3.50 høy. Tips tas imot med stor takk, for jeg er blank.


Her er den altfor store stueveggen*Klem fra meg*

4 kommentarer:

 1. 3,50 høy???????? Hva slags hus er det dere har? Her må du ha noe STORT

  SvarSlett
 2. Hehe :-) Vi har et funkishus med mange vinkla og høyt under taket flere plasser, så ja, trenger noe stort som gjør litt ut av seg !

  SvarSlett
 3. Vanskelig det der :) Finn deg en kraftig rækvedstokk som du heiser ned fra taket med kjetting litt ut fra veggen. Fest kroker på, og heng opp div. pynt som t-lysholdere, blomster og andre skatter;) få tak i en stige av samme material og sett mot veggen på feks den ene siden(på gulvet altså) og heng litt fine pledd på. Under stokken henger du et litt stort bilde, eller mange små med forskjellige rammer. Ser det bare for meg til Jul!!!:))
  Bare en tanke ;)

  SvarSlett
 4. Heisann Marit :) Tusen takk for flott tilbakemelding på mitt lille problem ! Du e jo bare full av ideer ! Nå må jeg rett og slett sette meg ned å tenke over hva jeg skal gjøre med storveggen ;) Klem til deg *

  SvarSlett