Jeg fant oppskriften på nettet men har modifisert den litt og etter at kaken var blitt smakt på av meg selv og flere til, så var dommen klar, denne må deles med mange !
Bortimot den beste kaken jeg har smakt og nå er den historie. Min samboer sa at den helst skulle vært gjemt og låst bort, hvis den skulle spares på.
Gulrotkake
3 Egg
2 dl Sukker
2 dl Mel
1 ts Bakepulver
1 ts Vaniljesukker
1/2 dl Rapsolje
4 dl Revne gulrøtter
Pisk eggedosis mens du river gulrøtter. Bland i gulrøttene og resten av ingrediensene. Forsiktig, så lufta holder i deigen. Rapsoljen has i til slutt. Hell i en rundform på 22 cm.
Stekes på 175 gr i 35 minutter.
Glasur
1 Pakke Philadelphia Naturell (Ikke Lightversjonen)
200 gr Melis
1 ts Vaniljesukker
Bland sammen med håndmikser og stryk på avkjølt kake. Ps ! Det blir ganske mye krem men jeg foretrakk å ha alt på kaken i rundform. (Nam)
Du kan også doble oppskriften og lage kaken i langpanne.
Dette var det nest siste stykke, som jeg måtte skyndte meg å ta bilde av, før det ble spist til dessert i dag.
Lykke til
mmm :) Gulrotkake er jo så godt!!
SvarSlettSå fint du har pyntet også :) Skjønner godt at denne forsvant fort
Ha en fin kveld :)
Ingrid
Denne må jo bare prøves <3 Du e så flink Wanja :)
SvarSlettKlæm fra mæ :)
Tusen takk, Linda :) Lykke til med bakingen !
SlettNAM! herved nedskrevet og skal prøves..til helga ellers tror jeg alle gode forsetter sprekker;))
SvarSlett